Behandling af ryg og lænd​

Rygsmerter – vi behandler smerter i ryggen

​Vi afhjælper gener i både ryg og lænd

Lider du af kroniske rygsmerter eller andre smerter? Så kan vi hjælpe dig. Hos Gentofte Osteopati behandler vi forskellige former for smerter og gener i ryggen. Hos os møder du behandlere, der betragter kroppen som en sammenhængende mekanisme. Derfor kan vi ofte afhjælpe smerter, selvom andre behandlere har givet op. Vi lægger stor vægt på, at enhver behandling skal være professionel og en god oplevelse. Osteopati er naturligvis en autoriseret sundhedsprofession. Vores patienter kommer fra blandt andet Gentofte, Hellerup, Lyngby og andre steder i Nordsjælland.

Hvordan behandler man rygsmerter?

Smerter er ikke bare smerter. Derfor starter vi med at identificere de bagvedliggende årsager til rygsmerterne. Dermed kan vi sikre en korrekt osteopatisk behandling af dine smerter og gener. Behandlingen vil blandt andet bestå af manipulation og mobilisering af kroppens led, muskler og fascier samt af strækteknikker og muskelenergiteknikker. Vi kan også hjælpe med forskellige problemstillinger, hvis du er gravid. Det kan for eksempel være bækkensmerter, låsning af ribben, smerter i korsben samt problemer med psoas, sympfyse og så videre.

Kontakt os for at bestille tid til behandling

Du er velkommen til at høre mere om osteopati og behandling af rygsmerter. Vi tager gerne en snak om de gener, problemer og smerter, som du har. Du kan også bestille en tid til behandling af dine smerter i ryggen med det samme ved at booke online. Du kan læse om vores priser her.

Iskias

Stenose

Ondt i ryggen

Diskusprolaps

Hold i lænden

Låsning i ryggen

Lænderygsmerter

Spændt og stiv lænd

Udstrålende smerter

Spændte rygmuskler

Låst mellem skulderbladene

Andre kroniske rygsmerter

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Pro Osteo Gentofte og Charlottenlund

Gentoftegade 52, 2, 2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

CVR: 15175192

Kontaktoplysninger

Telefon: 3968 2124

E-mail: info.proosteo@gmail.com

Book tid hos os

Telefontider

Man - tor: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag og søndag: lukket