Behandling af kroniske smerter

Effektiv behandling af kroniske smerter

Din vej mod smertelindring

Er du udfordret af en dagligdag, hvor kroniske smerter begrænser dig og er til gene for din mobilitet og levestandard? Hos Pro Osteo Gentofte og Charlottenlund tilbyder vi en effektiv behandling af kroniske smerter med osteopati. Med tilpassede behandlingsforløb kan vi hjælpe dig med at lindre langvarige smerter gennem en kombination af manuel terapi og dybdegående rådgivning.

Vores klinik ligger i Gentofte, og her tager vi imod klienter fra det meste af Nordsjælland, herunder Vangede, Lyngby og andre byer i området.

Hvordan behandler vi kroniske smerter?

Kroniske smerter kan komme til udtryk mange forskellige steder i kroppen. Nogle lider af kroniske ryg- eller lændesmerter, mens andre er mere udfordrede af kroniske smerter i nakken, eventuelt som følge af et piskesmæld. Uanset hvilke kroniske smerter, du har brug for hjælp til at behandle, så kan vi tilpasse et forløb til dig.

Hos Pro Osteo Gentofte og Charlottenlund bruger vi evidensbaserede metoder til behandling af kroniske smerter. Vores tilgang omfatter en detaljeret forståelse af dine smerter, hvilket gør os i stand til at tilbyde behandlinger, der ikke kun fokuserer på symptomlindring, men også på at finde og behandle årsagen til dine smerter. Vores behandlinger inkluderer en række teknikker fra osteopati, som er tilpasset til den enkeltes behov og sundhedstilstand.

Book en tid til behandling af kroniske smerter

Er du træt af konstant smerte, og søger du en vej til et sundere og mere aktivt liv? Kontakt os for at booke en tid til en konsultation, hvor vi kan snakke om dit specifikke tilfælde og udarbejde en behandlingsplan, der passer til dine behov. Med vores behandling af kroniske smerter kan du se frem til igen at leve et aktivt liv.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Pro Osteo Gentofte og Charlottenlund

Gentoftegade 52, 2, 2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

CVR: 15175192

Kontaktoplysninger

Telefon: 3968 2124

E-mail: info.proosteo@gmail.com

Book tid hos os

Telefontider

Man - tor: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag og søndag: lukket