​Kundeudtalelser

Se alle vores fine anmeldelser

Som patient hos Benjamin, gennem mange år, kan jeg kun sige, at jeg altid har været tryg ved behandlingerne. Benjamin er dygtig og vidende både som fysioterapeut og osteopatstuderende. Han er grundig og følger hver gang op på, hvordan det er gået siden sidste behandling, hvad der er meget betryggende . Jeg har gennem det meste af mit liv haft mange forskellige fysioterapeuter, men Benjamin er bestemt den dygtigste og mest omhyggelige jeg har haft.

​​Christina F.

​Undertegnede lider af kroniske smerter i nakke og lænd, der intensiveres afhængigt af, hvad jeg foretager mig. Det kan ikke helbredes, men jævnlig osteopati, inklusiv daglige øvelser, giver smertelindring, bevarelse af min resterhvervsevne og øget livskvalitet. Stor taknemmelighed for professionel hjælp.

Mette J.

​Jeg har gennem flere år gået til osteopatiske behandlinger pga. rygproblemer. Jeg har haft stor gavn af behandlingen og kan endda løbe lidt igen. Det er som om, at Benjamin arbejder helt intuitivt, og det er tydeligt, at behandlingen sker ud fra, at kroppen er en helhed, og at rygproblemer ikke kan ses isoleret.

Lisbeth A.

Jeg har gennem 2 år gået til behandlinger hos Benjamin med rigtig god effekt. Han går analytisk til værks, gennemgår hele kroppen hver gang og går i dybden får at finde årsagen til problemet. Efter 2 børn, hvor der ikke er meget fokus på en selv, føler jeg, jeg igen har fået kontakt til min egen krop og dens nuværende muligheder gennem behandlinger og rådgivning.

Ida J. R.

Min første osteopatiske behandling hos Benjamin startede pga. fodproblemer, som andre havde givet op på. Det vidste sig at være skævheder i min krop, som var årsagen. Takket været Benjamin’s grundige gennemgang af hele min krop og hans træningsplan med øvelser, blev jeg kvit af flere års problemer. Jeg går fortsat til regelmæssige behandlinger hos Benjamin, så skævheder i min krop holdes nede. Jeg sætter utrolig stor pris på Benjamin’ tilgang til at se helheden i mit liv og min krop.

Mette S.

Jeg har ofte smerter, spændinger og stresstilstand i kroppen, det er utroligt som en behandling kan skabe mere balance. Hos Benjamin bliver man mødt med stor viden, professionalisme og en oprigtig interesse i at man som klient får det bedre. Benjamin er meget tydelig og kommunikerende undervejs i behandlingen, hvilket skaber enorm tryghed og nærvær.

Thomas B.

​Har gennem længere tid modtaget osteopatisk behandling mod diskusprolaps i nakken hos Benjamin. Et forløb jeg har været meget tilfreds med. Jeg oplever både en professionel og ærlig tilgang i behandlingen, hvor man samtidig får nogle gode råd og værktøjer, man kan gøre brug af i sin dagligdag. Omgivelserne er lyse og behagelige og personalet imødekommende. Jeg kan kun give min bedste anbefaling.

Nina L.

Min hustru, 88 år, og jeg, 82 år, har i løbet af de sidste par år været i behandling hos Thibaut for forskellige lidelser i forbindelse med henholdsvis parkinson/spinalstenose og en skæv ryg med smerter i lænden og nakken. Hele vejen igennem har vi fået en effektiv professionel og kompetent behandling suppleret med Thibaut venlige og ægte interesse for os og vores helbred.

Torben H.

For ca. fire år siden , fik jeg en spinalstenose, som lægerne sagde, ikke kunne klares med en kniv. På et tidspunkt fik jeg så mange smerter, at jeg ikke kunne gå ca 200 meter, uden næsten at skrige. Hørte, at Gentofte Fysioterapi har en osteopatstuderende, som sandsynligvis kunne hjælpe mig. Det må jeg sige han kunne. Han hedder Benjamin. Lige fra 1.besøg havde jeg tillid til ham. En meget grundig indledende undersøgelde, med mange spørgsmål, for at komme helt ind til "benet" for at give den rigtige behandling. Allerede efter de første par konsultationer var der en væsentlig forbedring, og det blev bedre endnu. Det er helt klart Benjamin's fortjeneste, at jeg går nogenlunde normalt igen. At det ikke er helt så godt, som jeg kunne ønske, skyldes smerter i knæene, som kun en kirurg kan gøre noget ved. Jeg går stadigvæk hos Benjamin med jævne mellemrum. Jeg kan, og vil ikke, undvære disse behandlinger.

Mikkel V.

Efter en fod operation startede jeg hos Thibaut, i forbindelse med lettere genoptræning. Efter endt genoptræning er jeg fortsat - 5 år - da oplevelsen og resultatet ved osteopatiske behandlinger er svært positivt. Jeg får ca. 8 årlige behandlinger alene med det formål at "optimere" min krop - og det virker. De varmeste anbefalinger

Steen K. J.

​Thibaut har hjulpet mig efter en diskusprolaps. Løbende behandling og gode råd til egen genoptræning har gjort, at jeg ikke længere har ondt. Jeg har stor tillid til Thibauts’ viden og forslag til behandling. Jeg anbefaler Thibaut til alle der spørger

Pernille H.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Pro Osteo Gentofte og Charlottenlund

Gentoftegade 52, 2, 2820 Gentofte

Klik her for rutevejledning

CVR: 15175192

Kontaktoplysninger

Telefon: 3968 2124

E-mail: info.proosteo@gmail.com

Book tid hos os

Telefontider

Man - tor: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag og søndag: lukket